Dickens Kerstmarkt Krommenie 13 december 2020

Deze Dickens Kerstmarkt staat helemaal in het teken van de kerst. Dat betekent dan ook dat alle producten te maken moeten hebben met de kerst en Dickens, zoals decoratie, speciale cadeautjes, kerstkleding, speciaal eten uit de Dickens tijd, muziek, etc. De kramen dienen dan ook een passende uitstraling te hebben. De Werkgroep Krommenie maakt er weer een compleet plaatje met speciale kerstentertainment, vrijwilligers die rondlopen in Dickens kleding, op verschillende locaties gezellige (kerst)muziek. De meeste winkeliers zijn geopend en doen ook actief door o.a. in Dickens kleding te lopen en het verzorgen van o.a. muzikale optredens.

Mocht u zelf nog leuke ideeën hebben die aansluiten bij dit thema, dan horen we dat natuurlijk graag. Ook zijn we op zoek naar oude ambachten en winters eten om de Dickens Kerstmarkt compleet te maken.

Inmiddels is deze Dickens Kerstmarkt ook een traditie geworden en staan er ca. 100 standhouders. Maar we willen de markt verder uit laten groeien, dus schrijf je snel in!

Lees meer

winkelen in coronatijd

Winkelen in coronatijd

Het coronavirus blijft ons in de greep houden. Binnen enkele weken is onze aandacht van ‘gezellig winkelen’ naar ‘veilig winkelen’  verschoven, Deze

Geef een reactie