Dickens Kerstmarkt Krommenie 13 december 2020

Deze Dickens Kerstmarkt staat helemaal in het teken van de kerst. Dat betekent dan ook dat alle producten te maken moeten hebben met de kerst en Dickens, zoals decoratie, speciale cadeautjes, kerstkleding, speciaal eten uit de Dickens tijd, muziek, etc. De kramen dienen dan ook een passende uitstraling te hebben. De Werkgroep Krommenie maakt er weer een compleet plaatje met speciale kerstentertainment, vrijwilligers die rondlopen in Dickens kleding, op verschillende locaties gezellige (kerst)muziek. De meeste winkeliers zijn geopend en doen ook actief door o.a. in Dickens kleding te lopen en het verzorgen van o.a. muzikale optredens.

Mocht u zelf nog leuke ideeën hebben die aansluiten bij dit thema, dan horen we dat natuurlijk graag. Ook zijn we op zoek naar oude ambachten en winters eten om de Dickens Kerstmarkt compleet te maken.

Inmiddels is deze Dickens Kerstmarkt ook een traditie geworden en staan er ca. 100 standhouders. Maar we willen de markt verder uit laten groeien, dus schrijf je snel in!

De kosten van een kraam zijn € 70,- (commercieel) en € 45,- (hobbyist/vereniging/stichting).
De kraam is 4 x 1 meter.
Een grondplaats kost € 12,50 per frontmeter.
Alle prijzen zijn incl. 21% btw.

Lees meer

’t Koekenbakker Paradepodium

Krommenie is rijk. Het dorp brengt veel, en je haalt er alles. Van Spaanse lekkernijen tot een keurig kapsel, van een lieflijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *