Dokaatjes-Krommenie

Dokaatjes overzicht trekkingen

Hieronder volgt een overzicht van alle gelukkige winnaars van de beide eindejaars trekkingen van de DOKAATJES spaaractie.


Het aantal inzendingen was overweldigend, bedankt daarvoor! Dit en de leuke reacties tijdens de afgelopen feestdagen heeft ons bijzonder gemotiveerd om deze leuke traditie ook dit jaar weer in onze planning op te nemen.

Hieronder ziet u een lijst met de namen van alle winnaars van een winkelierscheque of een DOKA waardebon te besteden bij alle DOKA winkeliers.

Alle winnaars zijn vlot na het sluiten van de inzendtermijn persoonlijk gebeld dat ze hun prijs kunnen komen ophalen. Het vervolgens publiceren van deze lijst heeft helaas wat vertraging opgelopen.

Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs en bedanken iedereen voor zijn of haar deelname. Graag tot ziens in Krommenie!


DOKA maakt van Krommenie het leukste dorp om te winkelen 

 

U bent van harte welkom bij:

https://dokakrommenie.nl/winkeliers/

 

 1 d

Overzicht winnaars DOKA actie 2019

Lees meer

Valentijn in Krommenie

Zaterdag Valentijnsdag in Krommenie

Zaterdag al Valentijnsdag in Krommenie We nemen zaterdag 8 februari al een voorschot op Valentijnsdag. Op deze dag kan het winkelende publiek

Dokaatjes-Krommenie

Dokaatjes sparen in Krommenie

Kom daar maar eens om bij een webshop… Alleen bij de DOKA-winkeliers kun je DOKAATJES sparen en mooie prijzen winnen Doe je

nieuwe_eigenaars_Saensun

Welkom nieuwe eigenaars van Saen Sun

De zon blijft schijnen in Krommenie nu zonnestudio Saen Sun wordt overgenomen door twee enthousiaste medewerksters Kitty en Janou. De DOKA zette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *