Dokaatjes overzicht trekkingen

Hieronder volgt een overzicht van alle gelukkige winnaars van de beide eindejaars trekkingen van de DOKAATJES spaaractie.

Het aantal inzendingen was overweldigend, bedankt daarvoor! Dit en de leuke reacties tijdens de afgelopen feestdagen heeft ons bijzonder gemotiveerd om deze leuke traditie ook dit jaar weer in onze planning op te nemen.

Hieronder ziet u een lijst met de namen van alle winnaars van een winkelierscheque of een DOKA waardebon te besteden bij alle DOKA winkeliers.

Alle winnaars zijn vlot na het sluiten van de inzendtermijn persoonlijk gebeld dat ze hun prijs kunnen komen ophalen. Het vervolgens publiceren van deze lijst heeft helaas wat vertraging opgelopen.

Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs en bedanken iedereen voor zijn of haar deelname. Graag tot ziens in Krommenie!

DOKA maakt van Krommenie het leukste dorp om te winkelen 

 

U bent van harte welkom bij:

https://dokakrommenie.nl/winkeliers/

 

 1 d

Overzicht winnaars DOKA actie 2019

Lees meer

bloemenbaskets krommenie

Bloemetjes binnen, verlichting aan

Ondanks deze vreemde tijden blijft onze winkeliersvereniging aktief en betrokken bij Krommenie. De afgelopen maanden konden we in het gehele winkelgebied genieten

DOKA Krommenie in de pers

DOKA Krommenie in de krant

Alle winkels zijn weer open en gelukkig gaat ook onze horeca volgende week weer open. Veel gaat er nu op een andere

Bezorgdienst Krommenie

Bezorgdienst Krommenie

Uw lokale DOKA winkeliers helpen u graag door de crisis heen. Verschillende winkeliers bieden nu al “bezorgen aan huis” voor u aan. 

winkelen in coronatijd

Winkelen in coronatijd

Het coronavirus blijft ons in de greep houden. Binnen enkele weken is onze aandacht van ‘gezellig winkelen’ naar ‘veilig winkelen’  verschoven, Deze

Geef een reactie