Keurmerk Veilig Ondernemen Krommenie

Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkeliersvereniging DOKA

KROMMENIE – Burgemeester Jan Hamming heeft maandagochtend, bij de voormalige burgemeesterswoning aan de Zuiderhoofdstraat, de eerste ster Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt aan winkeliersverenigingDOKA (Door Organisatie Krachtige Aktie).

Gemeente, brandweer, politie en ondernemers hebben samengewerkt aan een veiliger winkelgebied, van het Vlietsend tot en met de Heiligeweg. Het krijgen van de ster is een stap om de veiligheid in het gebied verder uit te breiden.

Met de uitreiking van het Keurmerk Veilig Ondernemen gaf de burgemeester direct de aftrap voor de Week van de Veiligheid. In deze week worden in Zaanstad diverse activiteiten voor inwoners en ondernemers georganiseerd om hen te informeren over de preventieve maatregelen die zij kunnen nemen voor en tijdens de donkere dagen.

Lees meer

bloemenbaskets krommenie

Bloemetjes binnen, verlichting aan

Ondanks deze vreemde tijden blijft onze winkeliersvereniging aktief en betrokken bij Krommenie. De afgelopen maanden konden we in het gehele winkelgebied genieten

DOKA Krommenie in de pers

DOKA Krommenie in de krant

Alle winkels zijn weer open en gelukkig gaat ook onze horeca volgende week weer open. Veel gaat er nu op een andere

Bezorgdienst Krommenie

Bezorgdienst Krommenie

Uw lokale DOKA winkeliers helpen u graag door de crisis heen. Verschillende winkeliers bieden nu al “bezorgen aan huis” voor u aan. 

winkelen in coronatijd

Winkelen in coronatijd

Het coronavirus blijft ons in de greep houden. Binnen enkele weken is onze aandacht van ‘gezellig winkelen’ naar ‘veilig winkelen’  verschoven, Deze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *