Overval training voor winkeliers en mederwerk(st)ers.

DOKA Winkeliersvereniging biedt u en uw medewerk(st)ers in samenwerking met gemeente Zaanstad en het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Noord- Holland een gratis overvaltraining aan.

 

Een overval is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Op iedere plek waar geld of waardevolle goederen voorhanden zijn, kan een overval plaatsvinden. Dus ook in uw winkel.

 

Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd, laten overvallers zich niet zien. Als ondernemer kunt u door een aantal maatregelen te treffen de veiligheid van uw onderneming vergroten.

 

Wilt u ook weten hoe u het beste een overval kunt voorkomen? Of hoe u moet reageren tijdens en na een overval? Tijdens de training leert u hoe u een overval kunt proberen te voorkomen en hoe te handelen als het u toch overkomt.

 

De combinatie van informatieoverdracht en de prikkeling door het ‘zelf te ondervinden’ staan garant voor een leerzame en enerverende training. RPC Noord-Holland biedt de winkeliers deze overvaltraining gratis aan.

 

Ervaren trainers van het RPC Noord-Holland verzorgen deze training, in samenwerking met de politie en de gemeente. De training vindt plaats op dinsdag 2 april 2019 van 19:00 tot 22:00 uur bij Grand Café Atlantic, Zuiderhoofdstraat 84, 1561 AP Krommenie. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen.

 

Als er duidelijk meer aanmeldingen zijn, proberen we een tweede training te organiseren. U kunt zich tot woensdag 27 maart 2019 aanmelden bij secretaris@dokakrommenie.nl onder vermelding van de winkelnaam en de namen van de belangstellenden.

 

U ontvangt dan tijdig bericht over hoeveel personen van uw bedrijf we op deze avond kunnen plaatsen. Wij horen graag van of u en/ of uw medewerkers gebruik willen maken van dit aanbod.

 

Lees meer

winkelen in coronatijd

Winkelen in coronatijd

Het coronavirus blijft ons in de greep houden. Binnen enkele weken is onze aandacht van ‘gezellig winkelen’ naar ‘veilig winkelen’  verschoven, Deze

Geef een reactie